Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blackie the rodeo kings Songtekst: nickels and dimes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blackie the rodeo kings - nickels and dimes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nickels and dimes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blackie the rodeo kings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blackie the rodeo kings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nickels and dimes .

Origineel

I tried to be someone else Pick my own pockets for a change Nickels and dimes - Shelly I told ya This town's killing you and me We could just drive to California It's as easy as walking cross the street Twenty-four hours, once around the sun, Puts us anywhere we want to be 'cause tonight drew a line around me It's a circle I can't wear anymore Tonight threw a fist at me Shelly, I wish that we were some place else Tonight Look out any dirty window This town's not going anywhere I'm the freak of the week - waiting after hours For some pinball cowboy to climb my stairs And tonight drew a line around me There's a circle I can't wear anymore Tonight threw a fist at me Shelly, I wish that we were some place else And tonight drew a line around me It's a circle I can't wear anymore Tonight threw a fist at me Shelly, I wish that we were some place else Tonight

 

Vertaling

Ik probeerde iemand anders te zijn Kies voor de verandering mijn eigen zakken Stuivers en dubbeltjes - Shelly zei ik je Deze stad vermoordt jou en mij We kunnen gewoon naar Californië rijden Het is net zo eenvoudig als de straat oversteken Vierentwintig uur, eenmaal rond de zon, Zet ons overal waar we willen zijn want vanavond trok een lijn om me heen Het is een cirkel die ik niet meer kan dragen Vanavond gooide een vuist naar me Shelly, ik wou dat we ergens anders waren Vanavond Kijk uit een vies raam Deze stad gaat nergens heen Ik ben de freak van de week - na uren wachten Voor een flipperkast om mijn trap op te lopen En vanavond trok een lijn om me heen Er is een cirkel die ik niet meer kan dragen Vanavond gooide een vuist naar me Shelly, ik wou dat we ergens anders waren En vanavond trok een lijn om me heen Het is een cirkel die ik niet meer kan dragen Vanavond gooide een vuist naar me Shelly, ik wou dat we ergens anders waren Vanavond