Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blackie the rodeo kings Songtekst: stealin away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blackie the rodeo kings - stealin away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stealin away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blackie the rodeo kings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blackie the rodeo kings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stealin away .

Origineel

It's not the pain you bring me or the presents you lay at my door or the kind of love you try to show me that makes me want you anymore Love ain't one thing that you can be sure of but you got to have it when it's on your mind A one-way ticket through this one-way situation was never one thing I was hoping to find I'm trying hard to match these words with my feelings I guess it gets that way when you've been stealin' you're stealin' away

 

Vertaling

Het is niet de pijn die je me bezorgt of de cadeautjes die je aan mijn deur legt of het soort liefde dat je me probeert te tonen daardoor wil ik je meer Liefde is niet één ding waar je zeker van kunt zijn maar je moet het hebben als het in je opkomt Een enkele reis door deze enkele reis situatie was nooit een ding dat ik hoopte te vinden Ik doe mijn best om deze woorden te matchen mijn gevoelens Ik denk dat het zo gaat als je steelt je steelt weg