Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blackjack Songtekst: key to the shade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blackjack - key to the shade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van key to the shade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blackjack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blackjack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals key to the shade .

Origineel

So you say all the way in one hour Won't seem so real If you stay I can play for an hour My mind'll reel It won't be long, tell me I'm wrong Come to my place I'll hide you It's not too late don't tell me to wait It's just my fate it attracts you So you see it'll be a bit harder There's no treat Talk to me and I'll talk to the father When we meet If I stay will you push it away A move but I'm not running See I do what has happened to you For me a second coming It won't be long, tell me I'm wrong Come to my place I'll hide you It's not too late don't tell me to wait It's just my fate it attracts you Roads getting dusty from my home I will trust me leave it alone How I, Now I, I am away You try, You buy The key to the shade It won't be long, tell me I'm wrong Come to my place I'll hide you It's not too late don't tell me to wait It's just my fate it attracts you

 

Vertaling

Dus je zegt dat de hele weg in een uur Zal niet zo echt lijken Als je blijft kan ik een uur spelen My mind'll reel Het zal niet lang duren, zeg me dat ik het mis heb Kom naar mijn huis ik zal je verbergen Het is nog niet te laat, zeg niet dat ik moet wachten Het is gewoon mijn lot dat het jou aantrekt Dus zie je, het zal een beetje moeilijker worden Er is geen traktatie Praat met mij en ik zal met de vader praten Als we elkaar ontmoeten. Als ik blijf, duw je het dan weg? Een beweging maar ik ren niet Zie ik doe wat jou is overkomen Voor mij een tweede komst Het zal niet lang duren, zeg me dat ik het mis heb Kom naar mijn plaats ik zal je verbergen Het is nog niet te laat, zeg niet dat ik moet wachten. Het is gewoon mijn lot dat het jou aantrekt Wegen die stoffig worden van mijn huis Ik zal je vertrouwen laat het met rust Hoe ik, Nu ik, Ik ben weg Je probeert, je koopt De sleutel van de schaduw Het zal niet lang duren, zeg me dat ik het mis heb Kom naar mijn huis ik zal je verbergen Het is nog niet te laat, zeg niet dat ik moet wachten Het is gewoon mijn lot dat jou aantrekt