Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blacklisted Songtekst: transparent opaque

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blacklisted - transparent opaque ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van transparent opaque? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blacklisted! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blacklisted en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals transparent opaque .

Origineel

Loose lips have sunken our ships We don't need to be reminded of it The bridges we walk on have been burned Just another lesson learned You cannot discredit me I've been following destiny And I've still got a bone to pick with whoever called me a heretic Miserable misunderstood You see through everything I said What makes you want to rely on me? Living through my ups and downs I'm just trying to balance out Not on a crusade to save the world I just want to be heard I won't live with my head in my hands Though I'm too tired to understand Hopelessly hopeless and out of luck Please be quiet you selfish fuck Miserably misunderstood You see through everything I say What makes you want to rely on me? Let's let the music speak for itself

 

Vertaling

Losse lippen hebben onze schepen doen zinken We hoeven er niet aan herinnerd te worden De bruggen waar we op lopen zijn verbrand Nog een les geleerd Je kunt me niet in diskrediet brengen Ik heb het lot gevolgd En ik heb nog steeds een appeltje te schillen met degene die me een ketter noemde Miserable misbegrepen Je doorziet alles wat ik zei Waarom wil je op mij vertrouwen? Leven met mijn ups en downs Ik probeer gewoon in balans te komen. Niet op een kruistocht om de wereld te redden Ik wil alleen maar gehoord worden Ik wil niet leven met mijn hoofd in mijn handen Al ben ik te moe om het te begrijpen Hopeloos hopeloos en zonder geluk Wees alsjeblieft stil, egoïstische klootzak Ellendig onbegrepen Je doorziet alles wat ik zeg Waarom wil je op mij vertrouwen? Laat de muziek voor zichzelf spreken.