Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blackstreet Songtekst: call me fix remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blackstreet - call me fix remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van call me fix remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blackstreet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blackstreet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals call me fix remix .

Origineel

More and more on and on Yeah, can we get everybody to clap your hands A little something like this? Come on, say "oh-oh" (audience: oh-oh) Scream! (audience: scream) Oh, sugar girl, you sexy thing That's right I like the way you swing, oh yeah Always want to be your lover Always want to be your lover Oh, you can call me If you need a fix or two Girl, you know how we do I got to get with you, all right, yeah You can get me on the phone And dial my number, I'll be waiting Yes, I will, when I see you We'll be, yeah, yeah, yeah All I want to do is drive you crazy, girl... That's right, oh, baby, yes Uh-uh come on 1-If you need a fix Let me be the one you can call Blackstreet If you want a fix And I can give you what you need, yeah If you need a fix Baby, you know I can give you More and more on and on You don't have to worry, come on I'll be there for you, that's right It's time for you to be my girl Time for you to be my girl... We've been knowing each other for some time, girl Oh, yeah And I don't know what I'd do without you (repeat 1) Teddy, jam for me, yeah I can give it to you, baby Get down, get down, get down, get down, down, down Come on, come on, yeah I can give it to you, baby I can give it to you, get down, down, down Take it to the priest (repeat 1) I can be your candy man... Anytime you want it baby, you call.. Get down, get down If you need a fix, say yeah Everybody come on, clap Just clap your hands... (rpt 1) If you need a fix

 

Vertaling

Meer en meer op en op Ja, kunnen we iedereen in de handen laten klappen Een beetje zoals dit? Kom op, zeg "oh-oh" (publiek: oh-oh) Schreeuw! (publiek: schreeuw) Oh, sugar girl, jij sexy ding That's right Ik hou van de manier waarop je swingt, oh ja Always want to be your lover Always want to be your lover Oh, je kunt me bellen If you need a fix or two Girl, you know how we do Ik moet naar je toe, oké, ja Je kunt me aan de telefoon krijgen En draai mijn nummer, ik zal wachten Ja, dat zal ik doen, als ik je zie We'll be, yeah, yeah, yeah Alles wat ik wil doen is je gek maken, meisje... Dat klopt, oh, baby, ja Uh-uh kom op 1-If you need a fix Let me be the one you can call Blackstreet If you want a fix And I can give you what you need, yeah If you need a fix Baby, you know I can give you More and more on and on Je hoeft je geen zorgen te maken, kom op Ik zal er voor je zijn, dat is goed Het is tijd voor jou om mijn meisje te zijn Tijd voor jou om mijn meisje te zijn... We kennen elkaar al een tijdje, meisje Oh, yeah And I don't know what I'd do without you (herhaal 1) Teddy, jam voor mij, yeah I can give it to you, baby Get down, get down, get down, get down, down, down Come on, come on, yeah I can give it to you, baby I can give it to you, get down, down, down Take it to the priest (herhaal 1) I can be your candy man... Anytime you want it baby, you call... Get down, get down If you need a fix, say yeah Everybody come on, clap Klap gewoon in je handen... (rpt 1) If you need a fix