Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blackstreet Songtekst: take me there (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blackstreet - take me there (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me there (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blackstreet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blackstreet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me there (remix) .

Origineel

Yeah, uh huh, uh huh I wanna take you there I wanna take you there I gotta take you there I gotta take you there I wanna take you there I wanna take you there To that Blackstreet, Black, Black, Blackstreet 1 - I wanna take you there I gotta take you there I wanna take you there I gotta take you there I wanna take you there To that Blackstreet, Black, Black, Blackstreet (Mya and Blackstreet) 2 - Take me there, I wanna go there Take me there, let's go there Take me to that great place with wonders and wishes Take me there, I wanna go there Take me there, you know where Just take me to that great place with wonders and wishes (Mya) Sittin' here thinkin 'bout our yesterday About what we did and how we used to play Just the thought of you brings a smile upon my face That's how it makes me feel to see you everyday Ooh, where we go, nobody knows And what we do, is between me and you So come on and take my hand, to that special place Where smiles come to life, and dreams come true Repeat 2 (Chauncey) Let's make a wish Close your eyes and count to five Cuz you know that everything will be all right I see the magic in your eyes Strong enough, you know To bring your dreams to life Ooh, where we go, nobody knows And what we do, is between me and you So come on and take my hand, to that special place I don't want this dream to ever go away Repeat 2 (Mase) Angelica the one with all the exposure Dil is the one they drive in the stroller And Tommy is the one with snot on his shoulders While Dil cried to sleep till his eyes are beat And I couldn't be Chuckie, Chuckie too petro Chucky get scared, Chucky says let's go If I was a Rugrat, it would of been so real Me and my twin would've been just like Phil and Lil (Blinky Blink) Now with one wish, Blink grant you one trip Where we going this adventure Who you wanna come with See and you're my little brother that I'll come get Run with, but it gotta be done quick Though Chuckie is scared And Tommy is sad And Phil and Lil misses their mommy and dad So pick a time and date And find a place And I guarantee you that we all get home safe (Mya) Just Take me there!!!!!!!!!!!!!!! Repeat 2 (Mya) Will you take me there (let's go)? Repeat 1 Repeat 1 Repeat 1 Repeat 1 Yo, don't touch that dial You are now set for Y2K Put this CD in your computer to hear the next song And check us out on the Web Nothing can fade us Thank you

 

Vertaling

Yeah, uh huh, uh huh I wanna take you there I wanna take you there I wanna take you there I gotta take you there I wanna take you there I wanna take you there Naar die Blackstreet, Black, Black, Blackstreet 1 - I wanna take you there I gotta take you there I wanna take you there I gotta take you there I wanna take you there Naar die Blackstreet, Black, Black, Blackstreet (Mya en Blackstreet) 2 - Breng me daarheen, ik wil daarheen Take me there, let's go there Neem me mee naar die grote plaats met wonderen en wensen Take me there, I wanna go there Breng me daarheen, je weet waar Neem me mee naar die geweldige plek met wonderen en wensen (Mya) Sittin' here thinkin 'bout over our yesterday About what we did and how we used to play Just the thought of you brings a smile on my face That's how it makes me feel to see you everyday Ooh, waar we heen gaan, weet niemand En wat we doen, is tussen jou en mij Dus kom op en neem mijn hand, naar die speciale plek Waar glimlachen tot leven komt, en dromen uitkomen Herhaal 2 (Chauncey) Laten we een wens doen Sluit je ogen en tel tot vijf Want je weet dat alles goed zal komen Ik zie de magie in je ogen Sterk genoeg, weet je Om je dromen tot leven te brengen Ooh, waar we heen gaan, weet niemand En wat we doen, is tussen jou en mij Dus kom op en neem mijn hand, naar die speciale plek Ik wil niet dat deze droom ooit weggaat Herhaal 2 (Mase) Angelica is degene met al het bloot Dil is degene die ze in de kinderwagen rijden En Tommy is degene met snot op zijn schouders Terwijl Dil in slaap huilt tot zijn ogen kloppen En ik kon Chuckie niet zijn, Chuckie te petro Chucky wordt bang, Chucky zegt laten we gaan Als ik een Rugrat was, zou het zo echt zijn geweest Ik en mijn tweeling zouden net als Phil en Lil zijn geweest (Blinky Blink) Nu met één wens, Blink geef je één reis Waar gaan we heen op dit avontuur Met wie wil je mee? Zie en je bent mijn kleine broertje die ik kom halen Ren mee, maar het moet snel gebeuren Hoewel Chuckie bang is En Tommy is verdrietig En Phil en Lil hun mama en papa missen Dus kies een tijd en datum En zoek een plaats En ik garandeer je dat we allemaal veilig thuiskomen (Mya) Just Take me there!!!!!!!!!!!!!!! Herhaal 2 (Mya) Neem je me daar (laten we gaan)? Herhaal 1 Herhaal 1 Herhaal 1 Herhaal 1 Yo, raak die wijzerplaat niet aan. Je bent nu klaar voor Y2K. Stop deze CD in je computer om het volgende liedje te horen En check ons op het web Niets kan ons vervagen Dank u.