Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blackwell Songtekst: make me feel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blackwell - make me feel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make me feel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blackwell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blackwell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make me feel .

Origineel

I've been waiting You know that I can't keep on waiting for you ohh I've been, I've been I've been, I've been I feel like oh, oh, oh Make me feel like oh, oh, oh Feel like oh, oh, oh Make me feel like oh, oh, oh Make me feel like oh, oh, oh Make me feel like I've been, I've been I've been, I've been Make me feel like oh, oh, oh Make me feel like oh, oh, oh Make me feel like I've been, I've been I've been, I've been

 

Vertaling

Ik heb gewacht. Je weet dat ik niet op je kan blijven wachten ohh Ik ben geweest, ik ben geweest Ik ben geweest, ik ben geweest I feel like oh, oh, oh Laat me voelen als oh, oh, oh Voel me als oh, oh, oh Laat me voelen als oh, oh, oh Laat me voelen als oh, oh, oh Laat me voelen Ik ben geweest, ik ben geweest Ik ben geweest, ik ben geweest Make me feel like oh, oh, oh Make me feel like oh, oh, oh Make me feel like I've been, I've been I've been, I've been