Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blake lewis Songtekst: afraid

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blake lewis - afraid ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van afraid? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blake lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blake lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals afraid .

Origineel

Hey, hey, hey. Not afraid when I'm with you. I'm afraid when I'm without you. C-c-c-can you blame me for thinking this way. You would know it if you saw you. The way I do. You should try to. I never need to sell myself for you. It's that type of love that you see. Only up on the movie screens. But we got that love, you and me. And it scares the life out of me. But I'm not afraid when I'm with you, you, you, no. I'm afraid when I'm without you, yeah. And I don't know what to do, do, do, no. 'Cause I'm afraid when I'm without you. Put me in a padded room. 'Cause I might go crazy. I might go a little bit insane. Without my baby. My whole world doesn't look the same. I'm so afraid without you. Body's shakin' now, I'm spinnin' around. And it seems so hard to breathe. Someone slow me down, only you know how. And it happens every time you leave. It's that type of love that you see. Only up on the movie screens. But we got that love, you and me. And it scares the life out of me. But I'm not afraid when I'm with you, you, you, no. I'm afraid when I'm without you, yeah. And I don't know what to do, do, do, no. 'Cause I'm afraid when I'm without you. Put me in a padded room. 'Cause I might go crazy. I might go a little bit insane. Without my baby. My whole world doesn't look the same. I'm so afraid without you. I'm swimmin' in the deep end. Only you can rescue me (woah). There's no need to pretend. You're the missin' piece of me. I'm so afraid without you. Not afraid when I'm with you, you, you, no. I'm afraid when I'm without you, yeah. And I don't know what to do, do, do, no. 'Cause I'm afraid when I'm without you. Put me in a padded room. 'Cause I might go crazy. I might go a little bit insane. Without my baby. My whole world doesn't look the same. I'm so afraid without you (hey, hey, hey). I'm so afraid without you (hey, hey, hey). I'm so afraid without you

 

Vertaling

Hey, hey, hey. Niet bang als ik bij je ben. Ik ben bang als ik zonder jou ben. C-c-c-can je me kwalijk nemen dat ik zo denk. Je zou het weten als je je zag. De manier waarop ik dat doe. Je zou het moeten proberen. Ik hoef mezelf nooit te verkopen voor jou. Het is dat soort liefde dat je ziet. Alleen op de filmschermen. Maar wij hebben die liefde, jij en ik. En het maakt me doodsbang. Maar ik ben niet bang als ik bij jou ben, jij, jij, nee. Ik ben bang als ik zonder jou ben, ja. En ik weet niet wat ik moet doen, doen, doen, nee. Want ik ben bang als ik zonder jou ben. Stop me in een gewatteerde kamer. Want ik zou gek kunnen worden. Ik zou een beetje gek kunnen worden. Zonder mijn baby. Mijn hele wereld ziet er anders uit. Ik ben zo bang zonder jou. Mijn lichaam schudt nu, ik draai rond. En het lijkt zo moeilijk om te ademen. Iemand vertraagt me, alleen jij weet hoe. En het gebeurt elke keer als je weggaat. Het is dat soort liefde dat je ziet. Alleen op de filmschermen. Maar wij hebben die liefde, jij en ik. En het maakt me doodsbang. Maar ik ben niet bang als ik bij jou ben, jij, jij, nee. Ik ben bang als ik zonder jou ben, ja. En ik weet niet wat ik moet doen, doen, doen, nee. Want ik ben bang als ik zonder jou ben. Stop me in een gewatteerde kamer. Want ik zou gek kunnen worden. Ik zou een beetje gek kunnen worden. Zonder mijn baby. Mijn hele wereld ziet er anders uit. Ik ben zo bang zonder jou. Ik zwem in het diepe. Alleen jij kan me redden. Het is niet nodig om te doen alsof. Jij bent het missende deel van mij. Ik ben zo bang zonder jou. Niet bang als ik bij jou ben, jij, jij, nee. Ik ben bang als ik zonder jou ben, ja. En ik weet niet wat ik moet doen, doen, doen, nee. 'Omdat ik bang ben als ik zonder jou ben. Stop me in een gewatteerde kamer. Want ik zou gek kunnen worden. Ik zou een beetje gek kunnen worden. Zonder mijn baby. Mijn hele wereld ziet er anders uit. Ik ben zo bang zonder jou. Ik ben zo bang zonder jou. Ik ben zo bang zonder jou.