Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blake lewis Songtekst: she's makin' me lose it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blake lewis - she's makin' me lose it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she's makin' me lose it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blake lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blake lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she's makin' me lose it .

Origineel

This love Makin' me lose it She's makin' me, me Makin' me lose it This love She's makin' me A thing of beauty, your confidence Smile so sweet you make it evident Got to be something, that you wantin', you cannot pretend Caught your glance and you know it said everything baby Heaven help me, I know not what I do It's the devil in me, that makes me want you Can I taste your sweetness It's my weakness, I can't pretend You got me goin' crazy I can't help it baby, I want you It's automatic, a systematic contact Say you want me, cause I want you too It's automatic, a systematic contact [Chorus] This love, She's makin' me lose it Good God, it's all in how she uses it Her love, It's makin' me do this She's makin' me I knew, one taste could put me through this I can't help myself when she... She causes me to lose control... Lose control She's makin' me Suga, honey, girl, What can I say? I had to make you mine, all the time, everyday Sexy mama, you came and took my heart away I'd say anything to make you body move that way I can't help it baby, I want you It's automatic, a systematic contact Say you want me, cause I want you too It's automatic, a systematic contact [Chorus] This love Makin' me lose it She's makin' me Makin' me lose it This love She's makin' me lose it She's makin' me This love, She's makin' me lose it Good God, it's all in how she uses it Her love, It's makin' me do this I knew, one taste could put me through this She's makin' me [Chorus]

 

Vertaling

Deze liefde Makin 'me lose it She's makin' me, me Makin' me lose it Deze liefde She's makin' me A thing of beauty, your confidence Je glimlacht zo lief dat je het duidelijk maakt Het moet iets zijn, dat je wilt, je kunt niet doen alsof Ving je blik en je weet dat het alles zei baby Hemel help me, ik weet niet wat ik doe Het is de duivel in mij, dat maakt dat ik je wil Kan ik je zoetheid proeven Het is mijn zwakte, ik kan niet doen alsof You got me goin' crazy Ik kan het niet helpen schat, ik wil je Het is automatisch, een systematisch contact Zeg dat je me wilt, want ik wil jou ook Het is automatisch, een systematisch contact [refrein] Deze liefde, She's makin' me lose it Goede God, het is allemaal in hoe ze het gebruikt Haar liefde, It's makin' me do this She's makin' me Ik wist dat één smaak me dit kon aandoen. Ik kan mezelf niet helpen als ze... Ze zorgt ervoor dat ik de controle verlies... De controle verliezen She's makin' me Suga, schatje, meisje, Wat kan ik zeggen? I had to make you mine, all the time, everyday Sexy mama, je kwam en nam mijn hart weg Ik zou alles zeggen om je lichaam zo te laten bewegen Ik kan het niet helpen, schatje, ik wil je Het is automatisch, een systematisch contact Zeg dat je me wilt, want ik wil jou ook It's automatic, a systematic contact [refrein] This love Makin' me lose it She's makin' me Makin' me lose it This love She's makin' me lose it She's makin' me Deze liefde, She's makin' me lose it Good God, it's all in how she uses it Haar liefde, It's makin' me do this Ik wist dat één smaak me dit kon aandoen. She's makin' me [Chorus]