Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blake shelton Songtekst: christmas eve

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blake shelton - christmas eve ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van christmas eve? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blake shelton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blake shelton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals christmas eve .

Origineel

I can’t see in this darkness So in need of forgiveness Before all of my faith dies Show me the way like a northern light Come find me ‘cause I can’t find myself [Chorus] I’m looking for you on Christmas Eve All over the world the angels sing But I’m feeling lost can you save me I’m looking for you on Christmas Eve I’m looking for you on Christmas Eve Don’t know how I got where I am Hurting so much I need healing All I have is what I can pray Send me your mercy I need your grace [Chorus] I’m looking for you on Christmas Eve All over the world the angels sing But I’m feeling lost can you save me I’m looking for you on Christmas Eve I’m looking for you on Christmas Eve Come find me ‘cause I can’t find myself [Chorus] I’m looking for you on Christmas Eve All over the world the angels sing But I’m feeling lost can you save me I’m looking for you on Christmas Eve I’m looking for you on Christmas Eve

 

Vertaling

Ik kan niet zien in deze duisternis Ik heb zo'n behoefte aan vergeving Voordat al mijn geloof sterft Toon me de weg als een noordelijk licht Kom me vinden, want ik kan mezelf niet vinden [refrein] Ik zoek je op kerstavond Over de hele wereld zingen de engelen Maar ik voel me verloren kan jij me redden Ik zoek je op kerstavond Ik zoek jou op kerstavond Ik weet niet hoe ik kwam waar ik ben Ik heb zo'n pijn dat ik genezing nodig heb Alles wat ik heb is wat ik kan bidden stuur me uw genade ik heb uw genade nodig [refrein] Ik zoek U op Kerstavond Over de hele wereld zingen de engelen Maar ik voel me verloren, kunt U me redden? Ik zoek u op kerstavond Ik zoek jou op kerstavond kom me zoeken want ik kan mezelf niet vinden [refrein] Ik zoek je op kerstavond Over de hele wereld zingen de engelen Maar ik voel me verloren kan jij me redden Ik zoek je op kerstavond Ik zoek jou op kerstavond