Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blaqk audio Songtekst: deconstructing gods

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blaqk audio - deconstructing gods ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deconstructing gods? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blaqk audio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blaqk audio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deconstructing gods .

Origineel

You cant stop the gods When I came across you When the lights were blind Eyes beside you Its a game of trust Cause I always sought you Dont you leave me distraught Ill try to find you Come as quickly as I'm indisposed That what I cant describe is what I want the most Loves so sickly and I'm indisposed What I cant describe is what I want the most The love comes quickly as Im indisposed What I cant describe is all I wanted Feeling breezes So I know it must be Time to leave you dear Every things warm when your heart goes cold

 

Vertaling

Je kunt de goden niet tegenhouden Toen ik je tegenkwam Toen de lichten blind waren Ogen naast je Het is een spel van vertrouwen Want ik heb je altijd gezocht Laat me niet in de steek Ik zal proberen je te vinden Kom zo snel als ik ongesteld ben Dat wat ik niet kan beschrijven is wat ik het meest wil Liefde is zo ziekelijk en ik ben niet in staat Wat ik niet kan beschrijven is wat ik het meest wil De liefde komt snel als ik onwel ben Wat ik niet kan beschrijven is alles wat ik wilde Een briesje voelen Dus ik weet dat het tijd is Tijd om je te verlaten, liefste Alles wat warm is als je hart koud wordt