Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blaque Songtekst: i do remix 2000

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blaque - i do remix 2000 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i do remix 2000? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blaque! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blaque en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i do remix 2000 .

Origineel

(Natina) Intro Now see, This is the kind of jam That should make every body get up No matter where you are Yea you and you and clap your hands come on! Chorus If you do for me, I'll do for you If you do for me, I'll do for you x2 Verse1 (Brandi) (hit me...) Don't ever say that I don't love my man(no) You just don't under stand That he means the world to me (huh?) He gives what I want and thats for sure No need to say no more 'Cause I will do anything for you Chorus Verse2 (Shamari) (hit me...) My baby says hes got it all the time (I bet) Won't let me spend a dime 'Cause he knows thats what I like(Natina laughs) Don't ever have to worry about a thing (no) And I don't feel no shame Cause I will do anything Oh! Chorus Verse3 (Natina) Ow! You better know Ha, better know that N-A-T-I-N-A Never done a song that wasn't a hit Peter Pan couldn't even fly a track thats better than this Brandi, Shamari she makin them sick I don't want a prety boy I want a thug with class In the middle of the hood drivin a space Benz "Bring it All to Me" set in the deck on rewind And they don't even touch 'Cause they scared the boy is mine Common since why fix it if you know it ain't broke Common since while roll it if you know I don't smoke Buttercup Even though you ain't cute it's 50/50 You do things I do things For you you better know Trackmaster's Remix of I DO Come on Hit Me!! Uh, Ow! (Shamari) If you do for me, I will do for you Oh! If you do for me, I will do for you Woah If you do for Me I will Do for you ! Yea! Do for Me Oh Bridge Yea, yea, yea, yea,yeah baby Yea, yea, yea, yea yeah x2 Oh Bridge until end

 

Vertaling

(Natina) Intro Kijk nu, Dit is het soort jam That should make every body up Het maakt niet uit waar je bent Ja jij en jij en klap in je handen kom op! Refrein Als jij het voor mij doet, doe ik het voor jou If you do for me, I'll do for you x2 Verse1 (Brandi) (raak me...) Don't ever say that I don't love my man(no) You just don't understand That he means the world to me (huh?) Hij geeft wat ik wil en dat is zeker Je hoeft niet meer nee te zeggen 'Cause I will do anything for you Refrein Verse 2 (Shamari) (hit me...) My baby says hes got it all the time (I bet) Won't let me spend a dime 'Cause he knows thats what I like Ik hoef me nooit ergens zorgen over te maken. En ik voel geen schaamte. Cause I will do anything Oh! Chorus Vers 3 Ow! You better know Ha, je kunt maar beter weten dat N-A-T-I-N-A Never done a song that was not a hit Peter Pan kon niet eens een nummer maken dat beter was dan dit Brandi, Shamari ze maakt ze ziek Ik wil geen mooie jongen, ik wil een boef met klasse In het midden van de buurt rijdend in een space Benz "Bring it All to Me" staat in het deck op rewind And they don't even touch 'Cause they scared the boy is mine Waarom zou je het repareren als je weet dat het niet kapot is? Common since while roll it if you know I don't smoke Buttercup Ook al ben je niet schattig, het is 50/50 Jij doet dingen, ik doe dingen Voor jou moet je het weten Trackmaster's Remix van I DO Kom op raak me!! Uh, auw! (Shamari) Als jij voor mij doet, doe ik dat voor jou Oh! Als jij het voor mij doet, doe ik het voor jou Woah Als je voor mij doet, zal ik voor jou doen ! Yea ! Doe voor mij Oh Bridge Yea, yea, yea, yeah baby Yea, yea, yea, yeah x2 Oh Brug tot het einde