Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blaze foley Songtekst: my reasons why

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blaze foley - my reasons why ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my reasons why? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blaze foley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blaze foley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my reasons why .

Origineel

If I could take my reasons why And make them sound to you Like they seem to be When I am feeling strong If I could have a wish come true I'd bring it home to you How I ache to get my feet Back on the ground When I come home to you again Can I hold you in my arms? Will I have a place beside you then Or will my place be gone? If only we could read between The lines that we have drawn We'd find each other waiting helplessly I only hope that time will last And this won't take too long And we find each other waiting patiently

 

Vertaling

Als ik mijn redenen kon nemen waarom en ze voor jou laten klinken Zoals ze lijken te zijn Als ik me sterk voel Als ik een wens in vervulling kon laten gaan zou ik hem bij je thuis brengen Hoe ik ernaar verlang om mijn voeten Terug op de grond Als ik weer thuis kom bij jou Kan ik je in mijn armen houden Zal ik dan een plaats naast je hebben Of zal mijn plaats weg zijn? Als we maar konden lezen tussen De lijnen die we hebben getrokken Dan zouden we elkaar hulpeloos vinden wachtend Ik hoop alleen dat de tijd zal duren En dit niet te lang zal duren En dat we elkaar geduldig zien wachten