Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blazin squad Songtekst: over me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blazin squad - over me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van over me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blazin squad! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blazin squad en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals over me .

Origineel

Blazin Squad - Over Me Chorus: Thats why shes over me, I was down on my love, and could not see, thats why, thats why, shes over me, and i try and i try and i try, but i still couldnt say bye bye baby girl listen times have changed you admired my fame proud of your boys name when we first met now its like a world of regret so il be sleepin in the bed AND creepin when she aint there all day baby screams and fights you should ignore the hype around your boyfriends life YO, our plane just be leaving tonight so when you roll in late you wont see me in sight YO I CNT BELEIVE I never knew how much i missing you for the last time i got caught a slipping now i found myself in this position Im seein you kissin next men and trippin cos its the end cant pretend how could i stand blind for so long and not see my boo would soon be so gone who else but myself could i blame im so wrong Im messed up, she left me depressed and moved on Chorus: Thats why shes over me, I was down on my love, and could not see, thats why, thats why, shes over me, and i try and i try and i try, but i still couldnt say bye bye I thought i was over this chick but guess i was wrong want her back now but its too late because shes gone i lost track how many times i did her wrong and shes the one i been rapping about in them love songs AND UH, I been missing you baby lately its been crazy it hurt when you blamed me still i appreciate everything that you gave me and i appreciate everything that you made me feel what we had was real so whats the deal we can chill and discuss it feel it when i bust it believe me i trust it'l work out for the best, it hurts when your vex and worse gettin me stressed so help me figure out why we aint still going out and baby tell me why the tears keep flowing out why this flame keeps blowing out YO its over i told ya Chorus: Thats why shes over me, I was down on my love, and could not see, thats why, thats why, shes over me, and i try and i try and i try, but i still couldnt say bye bye Thats why shes over me, I was down on my love, and could not see, thats why, thats why, shes over me, and i try and i try and i try, but i still couldnt say bye bye

 

Vertaling

Blazin Squad - Over Me Refrein: Dat is waarom ze over me heen is, Ik was neer op mijn liefde, en kon niet zien, dat is waarom, dat is waarom, is ze over me heen, En ik probeer en ik probeer en ik probeer, maar ik kon nog steeds niet zeggen bye bye Baby girl, luister, de tijden zijn veranderd. Je bewonderde mijn roem trots op je jongensnaam toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. Nu is het als een wereld van spijt. dus zal ik in het bed slapen en sluipen als ze er niet is de hele dag baby geschreeuw en gevechten Je moet de hype negeren rond je vriendjes leven. YO, ons vliegtuig vertrekt vanavond dus als je laat aankomt zul je me niet meer zien. Ik kan niet geloven dat ik nooit heb geweten hoe erg ik je mis. voor de laatste keer werd ik betrapt op een slippertje nu bevind ik me in deze positie. Im see you kissin next men and trippin cos its the end Ik kan niet doen alsof. Hoe kon ik zo lang blind blijven en niet zien dat mijn boo zo snel weg zou zijn Wie anders dan mezelf kan ik de schuld geven? Ik heb het zo mis. Ik heb het verknald, ze liet me depressief achter and moved on Refrein: Thats why shes over me, I was down on my love, en kon het niet zien, Dat is waarom, dat is waarom, shes over me, En ik probeer en ik probeer en ik probeer, maar ik kon nog steeds niet zeggen bye bye Ik dacht dat ik over deze griet heen was maar ik denk dat ik het mis had. ik wil haar nu terug maar het is te laat want ze is weg. I lost track how many times ik haar verkeerd heb gedaan. en zij is degene waar ik over rapte in die liefdesliedjes AND UH, I been missing you baby lately its been crazy Het deed pijn toen je me de schuld gaf. still I appreciate everything that you gave me en ik waardeer alles wat je me liet voelen wat wij hadden was echt Dus wat is de deal? we kunnen chillen en het bespreken. Voel het als ik het kapot maak. geloof me, ik vertrouw erop dat het goed komt voor het beste, het doet pijn als je boos bent en erger me gestrest maakt dus help me erachter te komen waarom we niet meer uitgaan and baby tell me why the tears keep flowing out why this flame keeps blowing out YO its over I told ya Refrein: Thats why shes over me, I was down on my love, and could not see, thats why, thats why, shes over me, En ik probeer en ik probeer en ik probeer, maar ik kon nog steeds niet zeggen bye bye Thats why shes over me, I was down on my love, and could not see, thats why, thats why, shes over me, En ik probeer en ik probeer en ik probeer, maar ik kon nog steeds niet zeggen bye bye