Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bleeding through Songtekst: for love and failing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bleeding through - for love and failing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van for love and failing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bleeding through! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bleeding through en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals for love and failing .

Origineel

I don't give a fuck. I'm not afraid of the worst. I'm the sheep who lost his way. Still looking for it everyday. I'll face neglect every curse you wish to throw at me. Without trying I would never fail and I fell in love with failure I can't see through your eyes. What do you see a disgrace another lie. Today I'll start being perfect. Cut you open to expose your insides. Cut you open expose your insides. I know. I'm still counting scars from everytime you cried. And I remember the first time you died. Tonight I want to bleed along with you. Here's to craving everything you do. And I'm taking you on. And I'm taking you on cause I got nothing left to prove to you. I got nothing left to prove to you. I've got nothing left to prove.

 

Vertaling

Het kan me geen reet schelen. Ik ben niet bang voor het ergste. Ik ben het schaap dat de weg kwijt is. Ik zoek er nog elke dag naar. Ik zal elke vloek die je naar me wilt gooien negeren. Zonder te proberen zou ik nooit falen en ik ben verliefd geworden op falen Ik kan niet door jouw ogen kijken. Wat zie je een schande een andere leugen. Vandaag zal ik beginnen perfect te zijn. Snij je open om je binnenste bloot te leggen. Snij je open leg je binnenste bloot. Ik weet het. Ik tel nog steeds de littekens van elke keer dat je huilde. En ik herinner me de eerste keer dat je stierf. Vanavond wil ik samen met jou bloeden. Op het verlangen naar alles wat je doet. En ik neem het tegen je op. En ik neem het tegen je op omdat ik niets meer heb om je te bewijzen. Ik heb niets meer om te bewijzen aan jou. Ik heb niets meer te bewijzen.