Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bleeding through Songtekst: insomniac

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bleeding through - insomniac ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van insomniac? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bleeding through! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bleeding through en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals insomniac .

Origineel

this day on never will I look back on you, those memories are dormant and every thought of you I'll see you in dreams, please never let me sleep again, drop your eyes to the ground, stay the fuck away from me. those three words none existent forever you condemned, in my perfect world your pain to me, your pain as great as gold. in my perfect world, you were always there, but your words ran stale and you were never there. this time I swear. there's hope for tomorrow, you turned your eyes from me. and now I'm stronger without you.

 

Vertaling

deze dag zal ik nooit meer naar je omkijken, die herinneringen zijn slapend en elke gedachte aan jou zal ik in dromen zien, laat me alsjeblieft nooit meer slapen, laat je ogen op de grond vallen, blijf verdomme uit mijn buurt. die drie woorden bestaan niet voor altijd jij bent veroordeeld, in mijn perfecte wereld jouw pijn voor mij, jouw pijn zo groot als goud. In mijn perfecte wereld, was je er altijd, maar je woorden werden muf en je was er nooit. deze keer zweer ik. Er is hoop voor morgen, Je hebt je ogen van me afgewend. En nu ben ik sterker zonder jou.