Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blessthefall Songtekst: five ninety

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blessthefall - five ninety ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van five ninety? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blessthefall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blessthefall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals five ninety .

Origineel

Keep all the memories (all they mean to me) close to you Keep all the memories (all they mean to me) close to you It's so hard for me to let go of you But I'ming back, I'ming back To all the reason that I've been waiting for She said I'm going quickly It's getting harder to keep my head above I've never known all the answers (never) But i'll find a way, I'll find a way to forget It's so hard for me to let go of you But i'ming back, I'ming back To all the reason that I've been waiting for This sun is getting darker (darker) You've been dying to find your inspiration Don't leave me, let me find a way Don't let go, we'll find a way It's so hard for me to let go of you But I'ming back, I'ming back To all the reason that I've been waiting for (that I've waiting for) Keep all the memories (all they mean to me)close to you It's so hard for me to let go of you (you, you) If you are the reason (the reason) that I've been waiting for but I'ming back (Coming Back) 'cause you are the One that I've been waiting for (that I've been waiting for)

 

Vertaling

Bewaar alle herinneringen (alles wat ze voor mij betekenen) dicht bij jou Bewaar alle herinneringen (alles wat ze voor mij betekenen) dicht bij jou Het is zo moeilijk voor me om je los te laten Maar ik ben terug, ik ben terug Om alle reden waar ik op heb gewacht Ze zei dat ik snel ging Het wordt moeilijker om mijn hoofd boven te houden Ik heb nooit alle antwoorden gekend (nooit) Maar ik zal een manier vinden, ik zal een manier vinden om te vergeten Het is zo moeilijk voor me om je los te laten Maar ik ben terug, ik ben terug Om alle reden waar ik op heb gewacht Deze zon wordt donkerder (donkerder) Je wilde heel graag je inspiratie vinden Laat me niet alleen, laat me een manier vinden Laat niet los, we zullen een manier vinden Het is zo moeilijk voor me om je los te laten Maar ik ben terug, ik ben terug Om alle reden waar ik op heb gewacht (waar ik op heb gewacht) Houd alle herinneringen (alles wat ze voor mij betekenen) dicht bij je Het is zo moeilijk voor me om je los te laten (jij, jij) Als jij de reden bent (de reden) waar ik op heb gewacht maar ik ben terug (komt terug) omdat jij degene bent waar ik op heb gewacht (waarop ik heb gewacht)