Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blessthefall Songtekst: higinia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blessthefall - higinia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van higinia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blessthefall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blessthefall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals higinia .

Origineel

If you could stay here for just A little bit, a little while, a little bit with me You're what makes me, And if God could keep you with me I'd trade just about anything You're what makes me want to change things I would die just to live and yet we all live to die You're what makes me want to change, You will not die You will not die You will not die You will not die If you could stay here for just A little bit, a little while, a little bit with me You're what makes me, And if God could keep you with me I'd trade just about anything I'd trade anything Take a step further back to where you belong Take a look at your life what have you be I never had the chance to explain myself I never had the chance to apologize I never had the chance to explain myself I never had You will not die You will not die You will not die You will not

 

Vertaling

Als je hier maar zou kunnen blijven Een beetje, een tijdje, een beetje bij mij Jij bent wat mij maakt, En als God je bij me kon houden Ik zou zo ongeveer alles ruilen Jij zorgt ervoor dat ik dingen wil veranderen Ik zou sterven om te leven en toch leven we allemaal om te sterven Jij bent wat mij wil veranderen, Je zult niet sterven Je zult niet sterven Je zult niet sterven Je zult niet sterven Als je hier maar zou kunnen blijven Een beetje, een tijdje, een beetje bij mij Jij bent wat mij maakt, En als God je bij me kon houden Ik zou zo ongeveer alles ruilen Ik zou alles ruilen Ga een stap verder terug naar waar je thuishoort Kijk eens naar je leven wat ben je geweest Ik heb nooit de kans gehad om mezelf uit te leggen Ik heb nooit de kans gehad om mijn excuses aan te bieden Ik heb nooit de kans gehad om mezelf uit te leggen Ik heb het nooit gehad Je zult niet sterven Je zult niet sterven Je zult niet sterven Je zal niet