Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blessthefall Songtekst: i'm bad news, in the best way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blessthefall - i'm bad news, in the best way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm bad news, in the best way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blessthefall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blessthefall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm bad news, in the best way .

Origineel

Tell me, what did you think when you found me lost. And my hope was fading. Tell me, what did you say to make me feel again. Your voice could take me. Don't let the darkness surround me. Lift me up, I'll let you in. I said I'm sorry and I won't forget the past regrets. And now that's over. I said I'm sorry you're my only one the past is gone. And all that's over, not losing you. Please take me home, stay with me tonight. Please take me home, I'm not losing you. I said that you are the one for me

 

Vertaling

Vertel me, wat dacht je toen je me verloren vond. En mijn hoop vervloog. Zeg me, wat zei je om me weer te laten voelen. Je stem zou me kunnen nemen. Laat de duisternis me niet omringen. Til me op, ik zal je binnenlaten. Ik zei dat het me spijt en dat ik het verleden niet zal vergeten. En nu is dat voorbij. Ik zei dat het me spijt dat je mijn enige bent het verleden is weg. En dat alles voorbij is, niet jou verliezen. Alsjeblieft breng me naar huis, blijf vannacht bij me. Alsjeblieft breng me naar huis, ik wil je niet verliezen. Ik zei dat jij de ware voor mij bent