Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blessthefall Songtekst: keep what we love burn the rest

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blessthefall - keep what we love burn the rest ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keep what we love burn the rest? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blessthefall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blessthefall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keep what we love burn the rest .

Origineel

I hear your voice inside my head Like a ghost returning Got you on my mind Well, my eyes are not the same When you're nowhere near me Always on my mind I try to tell myself that I'll see you again Try to understand why I still pretend I try to tell myself that I'll see you again Try to understand why I still pretend So I lie awake Waiting for the day you're near me (Oooooh) The times we had (Oooooh) The moments passed I try to tell myself that I'll see you again Try to understand why I still pretend I try to tell myself that I'll see you again Try to understand why I still pretend So I lie awake Waiting for the day you're near me I try to tell myself that I'll see you again Try to understand why I still pretend So I lie awake Waiting for the day you're near me

 

Vertaling

Ik hoor je stem in mijn hoofd Als een geest die terugkeert Ik heb je in mijn gedachten Nou, mijn ogen zijn niet hetzelfde Als je niet in de buurt bent Altijd in mijn gedachten Ik probeer mezelf voor te houden dat ik je weer zal zien Probeer te begrijpen waarom ik nog steeds doe alsof Ik probeer mezelf voor te houden dat ik je weer zal zien Probeer te begrijpen waarom ik nog steeds doe alsof Dus ik lig wakker Wachtend op de dag dat je bij mij bent (Oooooh) De tijden die we hadden (Oooooh) De momenten gingen voorbij Ik probeer mezelf voor te houden dat ik je weer zal zien Probeer te begrijpen waarom ik nog steeds doe alsof Ik probeer mezelf voor te houden dat ik je weer zal zien Probeer te begrijpen waarom ik nog steeds doe alsof Dus ik lig wakker Wachtend op de dag dat je bij mij bent Ik probeer mezelf voor te houden dat ik je weer zal zien Probeer te begrijpen waarom ik nog steeds doe alsof Dus ik lig wakker Wachtend op de dag dat je bij mij bent