Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blessthefall Songtekst: up in flames

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blessthefall - up in flames ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up in flames? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blessthefall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blessthefall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up in flames .

Origineel

[Verse 1: Jared Warth] You always took me for granted And never gave me a reason why You left me stranded feeling worthless Now all I see is death in your eyes All I see is death in your eyes [Pre-Chorus 1: Beau Bokan] If you're counting all my sins Hope they all add up so pull the pin Watch it all go up in flames Watch it all go up in flames [Chorus: Beau Bokan] Don't drag me through your nightmare Don't tear apart what I am You've got your demons, they parallel mine You're not the victim, you're my parasite [Verse 2: Jared Warth] You're not the only one How could you be so selfish? You never lie, you'll never see the truth Your body's rising from ashes [Pre-Chorus 2: Beau Bokan] If you want to point the blame Hope you marked your words, you're not a saint Watch it all go up in flames Watch you all go up in flames [Chorus: Beau Bokan] Don't drag me through your nightmare Don't tear apart what I am You've got your demons, they parallel mine You're not the victim, you're my parasite Don't drag me through your nightmare Don't tear apart what I am You've got your demons, they parallel mine You're not the victim, you're my parasite [Bridge: Jared Warth] [?] [?] the past behind [?] read between the lines [?] [Chorus: Beau Bokan] Don't drag me through your nightmare Don't tear apart what I am You've got your demons, they parallel mine You're not the victim, you're my parasite [Outro] Parasite You've got your demons, they parallel mine You're not the victim, you're my parasite You're my parasite You'll never find what you lost inside

 

Vertaling

[Vers 1: Jared Warth] Je nam me altijd als vanzelfsprekend aan En gaf me nooit een reden waarom Je liet me gestrand achter en voelde me waardeloos Nu zie ik alleen maar de dood in je ogen Ik zie alleen de dood in je ogen [Pre-Chorus 1: Beau Bokan] Als je al mijn zonden telt Ik hoop dat ze allemaal kloppen, dus trek aan de pin Kijk hoe het allemaal in vlammen opgaat Kijk hoe het allemaal in vlammen opgaat [Refrein: Beau Bokan] Sleep me niet door je nachtmerrie Scheur niet uit wat ik ben Je hebt je demonen, ze lopen parallel met de mijne Jij bent niet het slachtoffer, jij bent mijn parasiet [Vers 2: Jared Warth] Je bent niet de enige Hoe kon je zo egoïstisch zijn? Je liegt nooit, je zult de waarheid nooit zien Je lichaam stijgt op uit de as [Pre-Chorus 2: Beau Bokan] Als je de schuld wilt geven Ik hoop dat je je woorden hebt gemarkeerd, je bent geen heilige Kijk hoe het allemaal in vlammen opgaat Kijk hoe jullie allemaal in vlammen opgaan [Refrein: Beau Bokan] Sleep me niet door je nachtmerrie Scheur niet uit wat ik ben Je hebt je demonen, ze lopen parallel met de mijne Jij bent niet het slachtoffer, jij bent mijn parasiet Sleep me niet door je nachtmerrie Scheur niet uit wat ik ben Je hebt je demonen, ze lopen parallel met de mijne Jij bent niet het slachtoffer, jij bent mijn parasiet [Brug: Jared Warth] [?] [?] het verleden achter [?] lees tussen de regels [?] [Refrein: Beau Bokan] Sleep me niet door je nachtmerrie Scheur niet uit wat ik ben Je hebt je demonen, ze lopen parallel met de mijne Jij bent niet het slachtoffer, jij bent mijn parasiet [Outro] Parasiet Je hebt je demonen, ze lopen parallel met de mijne Jij bent niet het slachtoffer, jij bent mijn parasiet Jij bent mijn parasiet Je zult nooit vinden wat je van binnen kwijt bent