Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blessthefall Songtekst: with eyes wide shut

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blessthefall - with eyes wide shut ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van with eyes wide shut? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blessthefall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blessthefall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals with eyes wide shut .

Origineel

I know I'm not there to hold you Look up see the sky that I do You make me the happiest of men I am the happiest of men And if god takes me before you I just want you to know I love you And you made me the strongest of all men I'll remain the happiest of men (The happiest, the happiest, the happiest of men) (The happiest, the happiest, the happiest of men) You made me the happiest of men I'll remain the happiest of men

 

Vertaling

Ik weet dat ik er niet ben om je vast te houden Kijk omhoog en zie de lucht die ik doe Je maakt me de gelukkigste man Ik ben de gelukkigste man En als God mij voor je neemt Ik wil gewoon dat je weet dat ik van je hou En je maakte me de sterkste van alle mannen Ik blijf de gelukkigste man (De gelukkigste, de gelukkigste, de gelukkigste van de mannen) (De gelukkigste, de gelukkigste, de gelukkigste van de mannen) Je hebt me de gelukkigste man gemaakt Ik blijf de gelukkigste man