Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blind blake Songtekst: black dog blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blind blake - black dog blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black dog blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blind blake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blind blake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black dog blues .

Origineel

Let me tell you, mama, what that black dog done done to Me Let me tell you, mama, what that black dog done done to Me He cheated me from my regular, now he's after my used-to- Be Black dog, black dog, you caused me to weep and moan Black dog, black dog, you caused me to weep and moan You cause me to leave my, sweet old happy home Black dog, black dog, you forever on my mind Black dog, black dog, you forever on my mind If you only let me see my baby one more time So long black dog, I'm quittin' your hard luck line So long black dog, I'm quittin' your hard luck line 'cause you got me so blue, keep 'bout to love her Sometime

 

Vertaling

Laat me je vertellen, mama, wat die zwarte hond gedaan heeft met Me Laat me je vertellen, mama, wat die zwarte hond me heeft aangedaan Me Hij heeft me bedrogen, nu zit hij achter m'n... zijn. Black dog, black dog, je liet me huilen en kreunen Black dog, black dog, jij deed me wenen en kreunen Jij zorgde ervoor dat ik mijn, lieve oude gelukkige huis verliet Black dog, black dog, jij voor altijd in mijn gedachten Black dog, black dog, jij voor altijd in mijn gedachten Als je me nog maar één keer mijn baby laat zien So long black dog, I'm quittin' your hard luck line So long black dog, I'm quittin' your hard luck line 'cause you got me so blue, keep 'bout to love her Ergens op