Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blind melon Songtekst: car seat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blind melon - car seat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van car seat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blind melon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blind melon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals car seat .

Origineel

Tongue tied, nerves as big as boulders Why Mom, I thought I was your soldier My brother sits by me Buckled into the carseat Feel the thirst, it's time for pulling over Into the truckstop on my daddy's shoulder Out back where they plant all the trees ten feet away my daddy buries me (God's presents) If my path be smooth or rugged If with thorns or roses strewn Where I go the Father seeith And He will leave me not alone If I take the wings of morning far within the giant sea Even there His hand will leave me Even there my God will be Though the gloom of night be round me Though I cannot see my way Yet the Lord will see and guide me Because unto Him the night is day If my thought are good or evil Set me think to hide them not there is one above all seeing And He beholdth every thought And ever more my eyes beholds me And all my ways to Him are known And His loving arms enfolds me He will leave me not alone

 

Vertaling

Tong gebonden, zenuwen zo groot als keien Waarom mam, ik dacht dat ik je soldaat was Mijn broer zit naast me Vastgegespt in de autostoel Voel de dorst, het is tijd om aan de kant te gaan In de truckstop op mijn vaders schouder Achteraan waar ze alle bomen planten tien voet verderop begraaft mijn vader me (Gods geschenken) Als mijn pad glad of ruw is Als met doornen of rozen bezaaid Waar ik ga, ziet de Vader. En Hij zal mij niet alleen laten Als ik de vleugels van de morgen neem ver in de reusachtige zee Zelfs daar zal Zijn hand mij verlaten Zelfs daar zal mijn God zijn Al hangt de duisternis van de nacht om mij heen Al zie ik mijn weg niet Toch zal de Heer mij zien en leiden Want voor Hem is de nacht dag Als mijn gedachten goed of slecht zijn laat mij denken ze niet te verbergen er is er een boven alle ziende en Hij aanschouwt elke gedachte En steeds meer aanschouwen mijn ogen mij En al mijn wegen zijn Hem bekend En zijn liefdevolle armen omarmen mij Hij zal mij niet alleen laten