Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blind melon Songtekst: dear ol' dad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blind melon - dear ol' dad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dear ol' dad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blind melon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blind melon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dear ol' dad .

Origineel

Come now and listen babe I gotta reason why I behave Like a child with a light in eyes Running naked on a cold winter night I am like a pigeon that is spreading It's wings to fly away to better things Like a hammer that has made A dent in every little single cent you've spent Said oh God you've got to help me a little bit You've got to have a relief file for me Now I know I'm always right, that's a Thought that never even crossed my mind Don't touch me there, I've gotta be pure So smack that hand, and read this verse So I wrecked your life, what the heck My new found faith will pay by check This life's took a toll on my soul So this is me and that's my song And I guess that you can see that we don't get along I've shut the doors on what we had So now she can sleep with her dear ol' dad My eyes are dry and my hands are clean And I can't believe all the things I've seen Oh my God!

 

Vertaling

Kom nu en luister babe Ik heb een reden waarom ik me gedraag Als een kind met een lichtje in de ogen Naakt rennend op een koude winternacht Ik ben als een duif die zijn vleugels spreidt zijn vleugels spreidt om weg te vliegen naar betere dingen Als een hamer die een deuk heeft geslagen in elke kleine cent die je hebt uitgegeven Zei oh God je moet me een beetje helpen Je moet een hulpdossier voor me hebben Nu weet ik dat ik altijd gelijk heb, dat is een gedachte die zelfs nooit bij me opkwam Raak me daar niet aan, ik moet zuiver zijn Dus sla die hand, en lees dit vers Dus ik heb je leven verwoest, wat maakt het uit Mijn nieuw gevonden geloof zal betalen per cheque Dit leven heeft een tol geëist van mijn ziel Dus dit ben ik en dat is mijn lied And I guess that you can see that we don't get along Ik heb de deuren gesloten van wat we hadden Dus nu kan ze slapen bij haar lieve oude vader My eyes are dry and my hands are clean En ik kan niet geloven wat ik allemaal gezien heb. Oh mijn God!