Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blind myself Songtekst: circle of pain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blind myself - circle of pain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van circle of pain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blind myself! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blind myself en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals circle of pain .

Origineel

Circle of Pain I have no idea, strong behind the weak I have no idea, silence covers your life I have no idea, no more sounds to hear I have no idea, kill Circle of pain I have no idea, different mind in one I have no idea, the unknown depth I have no idea, motherfucking pollution I have no idea, kill I have power, power to kill I'm stupid, I'm stupid to understand Kill - kill I have no idea, strong behind the weak I have no idea, silence covers your life From inside To my dark half

 

Vertaling

Cirkel van pijn Ik heb geen idee, sterk achter de zwakken Ik heb geen idee, stilte bedekt je leven Ik heb geen idee, geen geluiden meer om te horen Ik heb geen idee, vermoord Cirkel van pijn Ik heb geen idee, een andere geest in één Ik heb geen idee, de onbekende diepte Ik heb geen idee, vervuiling Ik heb geen idee, vermoord Ik heb de macht, de macht om te doden Ik ben dom, ik ben dom om te begrijpen Dood dood Ik heb geen idee, sterk achter de zwakken Ik heb geen idee, stilte bedekt je leven Van binnenuit Aan mijn donkere helft