Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blink 182 Songtekst: obvious (traducción)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blink 182 - obvious (traducción) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van obvious (traducción)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blink 182! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blink 182 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals obvious (traducción) .

Origineel

Te ví otra vez. Pienso que me usaste otra vez. debimos tratar esto antes. nos dimos por vencidos y seguimos. y pretendimos restaurar lo que tuvimos. Son tiempos como esos. Es obvio. Te veo otra vez. Yo se que tu @|#~|@ con el otra vez. Te puedes comformar con tu misma. con un sentido de revancha. me dejaras aqui. con el gusto del final. Son tiempos como esos. Es obvio. Son tiempos como esos. Es obvio. (largo descanso). Te ví otra vez y otra vez. hay un cuarto para movernos, movernos, movernos. Y te ví otra vez y otra vez y otra vez. como arreglaremos esto si nunca tuvimos vision (4x)

 

Vertaling

Ik zag je weer. Ik denk dat je me weer gebruikt hebt. We hadden dit eerder moeten afhandelen. We gaven het op en gingen verder. En deden alsof we herstelden wat we hadden. Het zijn tijden als dat. Het is duidelijk. Ik zie je wel weer. Ik weet dat je weer met hem bent. Je kunt tevreden zijn met jezelf. Met een gevoel van wraak. Je zult me hier achterlaten. Met de smaak van het einde. Het zijn tijden als deze. Het is duidelijk. Het zijn tijden als dat. Het is duidelijk. (lange rust). Ik zag je opnieuw en opnieuw en opnieuw. Er is een ruimte om te bewegen, bewegen, bewegen. En ik zag je weer, en weer, en weer. Hoe gaan we dit oplossen als we nooit een visie hebben gehad (4x)