Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blink the star Songtekst: the star behind the star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blink the star - the star behind the star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the star behind the star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blink the star! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blink the star en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the star behind the star .

Origineel

On a star with my new family More than silence, we don't even speak No one could dissuade me, now I'm home Mother loves me but I've got new wings now And I don't miss all of you suffering children When I'm in the star behind the star It's just beginning, your world's abstract We don't backtrack here, history is just a nursery

 

Vertaling

Op een ster met mijn nieuwe familie Meer dan stilte, we spreken niet eens Niemand kan me ontmoedigen, nu ben ik thuis Moeder houdt van me, maar ik heb nu nieuwe vleugels En ik mis jullie lijdende kinderen niet Als ik in de ster achter de ster ben Het is nog maar het begin, jullie wereld is abstract We gaan hier niet terug, geschiedenis is slechts een kinderkamer