Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bliss 66 Songtekst: do it again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bliss 66 - do it again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do it again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bliss 66! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bliss 66 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do it again .

Origineel

You know I can't say it for certain Don't hold me to promises That I never made Who knows what tomorrow will bring Don't look at me in that way I ain't saying anything This time the pieces are smaller And it seems there's no way out So we try to try a little harder I can't figure you out But you'll say [Chorus] Lets do it again And start this whole thing over Let's do it again Over and under and over again And again You know All my indecision I never told you where you feel? And who knows what tomorrow will bring Don't look at me in that way I ain't saying anything This time the pieces are smaller And it seems there's no way out So we try to try a little harder I can't figure you out But you say [Chorus] You know I can't say it for certain Don't hold me to promises That I never made [Chorus]

 

Vertaling

Je weet dat ik het niet met zekerheid kan zeggen Houd me niet aan beloften Dat heb ik nooit gemaakt Wie weet wat morgen brengt Kijk niet zo naar me Ik zeg niets Deze keer zijn de stukjes kleiner En het lijkt erop dat er geen uitweg is Dus we proberen een beetje harder te proberen Ik kan je niet achterhalen Maar je zult zeggen [Refrein] Laten we het nog eens doen En begin dit hele ding opnieuw Laten we het nog eens doen Over en onder en opnieuw En opnieuw Je weet wel Al mijn besluiteloosheid Ik heb je nooit verteld waar je je voelt? En wie weet wat morgen brengt Kijk niet zo naar me Ik zeg niets Deze keer zijn de stukjes kleiner En het lijkt erop dat er geen uitweg is Dus we proberen een beetje harder te proberen Ik kan je niet achterhalen Maar je zegt [Refrein] Je weet wel Ik kan het niet met zekerheid zeggen Houd me niet aan beloften Dat heb ik nooit gemaakt [Refrein]