Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bliss 66 Songtekst: paramont

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bliss 66 - paramont ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paramont? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bliss 66! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bliss 66 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paramont .

Origineel

I know we're not the same and I know that people change and I know you're gonna find out What life is all about yeah I know that better days are They're gonnae my way and I know you're gonna find out What life is all about yeah [Chorus] I never felt this way before This time I feel it so much more I think I'm drowning in your flood I just can't live without your love Your love I know that people change and I know you're gonna find out What life is all about yeah I know that better days are They're gonnae our way And I know you're gonna find out What life is all about yeah [Chorus]

 

Vertaling

Ik weet dat we niet hetzelfde zijn en Ik weet dat mensen veranderen en Ik weet dat je erachter zult komen Waar het leven over gaat, ja Ik weet dat betere dagen zijn Ze gaan op mijn manier en Ik weet dat je erachter zult komen Waar het leven over gaat, ja [Refrein] Ik heb me nog nooit zo gevoeld Deze keer voel ik het zoveel meer Ik denk dat ik verdrink in jouw vloed Ik kan gewoon niet leven zonder jouw liefde Je liefde Ik weet dat mensen veranderen en Ik weet dat je erachter zult komen Waar het leven over gaat, ja Ik weet dat betere dagen zijn Ze gaan onze kant op En ik weet dat je erachter zult komen Waar het leven over gaat, ja [Refrein]