Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blitz Songtekst: i don t need you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blitz - i don t need you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don t need you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blitz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blitz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don t need you .

Origineel

I just don't know what to say And you don't listen anyway Can't you see, are you so dumb ? I only want you came I don't need you You look well an half-past ten But soon I'll be so straight again Girl I wish you'd understand I don't want to hold your hand [Chorus] I don't need you Don't you cry you know the crack You know I don't want you back Maybe once you were nice But it's no fun to do it twice

 

Vertaling

Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen En je luistert toch niet Zie je niet, ben je zo dom? Ik wil alleen dat je bent gekomen Ik heb je niet nodig Je ziet er goed half tien uit Maar binnenkort ben ik weer zo eerlijk Meisje, ik wou dat je het zou begrijpen Ik wil je hand niet vasthouden [Refrein] Ik heb je niet nodig Huil niet, je kent de scheur Je weet dat ik je niet terug wil Misschien was je ooit aardig Maar het is niet leuk om het twee keer te doen