Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blitzen trapper Songtekst: black river killer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blitzen trapper - black river killer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black river killer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blitzen trapper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blitzen trapper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black river killer .

Origineel

It was just a little while past the Sunset Strip They found the girl?s body in an open pit Her mouth was sewn shut, but her eyes were still wide Gazing through the fog to the other side They booked me on a whim and threw me deep in jail With no bail, sitting silent on a rusty pail Just gazing at the marks on the opposite wall Remembering the music of my lover?s call So you make no mistake I know just what it takes To pull a man?s soul back from heaven?s gates I?ve been wandering in the dark about as long as sin But they say it?s never too late to start again Oh when, oh when Will the spirit come a-callin' for my soul to send Oh when, oh when Will the keys to the kingdom be mine again? It was dark as the grave, it was just about three When the warden with his key came to set me free They gave me five dollars and a secondhand suit A pistol and a hat and a worn out flute So I took a bus down to the Rio Grande And I shot a man down on the edge of town Then I stole me a horse and I rode it around Til the sheriff pulled me in and sat me down He said, you make no mistake I know just what it takes To pull a man?s soul back from heaven?s gates I?ve been wandering in the dark about as long as sin But they say it?s never too late to start again Oh when, oh when Will the spirit come a-callin' for my soul to send Oh when, Oh when Will the keys to the kingdom be mine again? Well the sheriff let me go with a knife and a song So I took the first train up to Oregon And I killed the first man that I came upon 'Cause the devil works quick, you know it don?t take long Then I went to the river for to take a swim You know that black river water is as black as sin And I washed myself clean as a newborn babe And then I picked up a rock for to sharpen my blade Oh when, oh when Will the spirit come a calling for my soul to send Oh when, oh when Will the keys to the kingdom be mine again? Oh when, oh when Will that black river water wash me clean again Oh when, oh when Will the keys to the kingdom be mine again?

 

Vertaling

Het was net voorbij de Sunset Strip Ze vonden het lichaam van het meisje in een open put. Haar mond was dichtgenaaid, maar haar ogen stonden nog wijd open. Starend door de mist naar de andere kant. Ze boekten me in een opwelling en gooiden me diep in de gevangenis. Zonder borgtocht, zittend in stilte op een roestige emmer. starend naar de tekens op de muur aan de overkant. Herinnerend aan de muziek van de roep van mijn minnaar. Dus vergis je niet. Ik weet precies wat er nodig is... om de ziel van een man terug te trekken van de hemelpoort. Ik heb net zo lang in het donker gezworven als de zonde. Maar ze zeggen dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen. Oh wanneer, oh wanneer... zal de geest komen roepen om mijn ziel te sturen. Oh wanneer, oh wanneer Zullen de sleutels van het koninkrijk weer van mij zijn? Het was zo donker als het graf, het was net drie uur Toen de bewaker met zijn sleutel kwam om me te bevrijden Ze gaven me vijf dollar en een tweedehands pak Een pistool, een hoed en een versleten fluit. Dus nam ik een bus naar de Rio Grande En ik schoot een man neer aan de rand van de stad. Toen stal ik een paard en reed er mee rond Tot de sheriff me binnenhaalde en me liet zitten He said, you make no mistake Ik weet precies wat er nodig is Om de ziel van een man terug te trekken van de hemelpoort. Ik heb net zo lang in het donker gezworven als de zonde. Maar ze zeggen dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen. Oh wanneer, oh wanneer... Zal de geest komen roepen om mijn ziel te sturen. Oh wanneer, oh wanneer Zullen de sleutels van het koninkrijk weer van mij zijn? Nou de sheriff liet me gaan met een mes en een lied Dus nam ik de eerste trein naar Oregon En ik doodde de eerste man die ik tegenkwam Want de duivel werkt snel, je weet dat het niet lang duurt. Toen ging ik naar de rivier om te zwemmen. Je weet dat zwart rivierwater zo zwart is als zonde. En ik waste mezelf schoon als een pasgeboren baby. En toen pakte ik een steen om mijn mes te slijpen. Oh wanneer, oh wanneer Zal de geest komen en mijn ziel roepen om te zenden Oh wanneer, oh wanneer Zullen de sleutels van het koninkrijk weer van mij zijn? Oh wanneer, oh wanneer Zal dat zwarte rivierwater me weer schoonwassen Oh wanneer, oh wanneer Zullen de sleutels van het koninkrijk weer van mij zijn?