Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bloc party Songtekst: one more chance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bloc party - one more chance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one more chance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bloc party! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bloc party en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one more chance .

Origineel

Give me one more chance, give me one more chance Give me one more chance to love you Give me one more chance, give me one more chance Give me one more chance to love you So open the door and calm down Can't you see that I'm trying? Don't say another word about the other boy Can't you see that I'm dying? This time things will be different and you're gonna see This time things will be different and you're gonna see, see These hands will come around, you'll love their touch again This time things will be different and you're gonna see, see

 

Vertaling

Geef me nog één kans, geef me nog één kans Geef me nog één kans om van je te houden Geef me nog één kans, geef me nog één kans Geef me nog één kans om van je te houden Dus open de deur en kalmeer Zie je niet dat ik het probeer? Zeg geen woord meer over die andere jongen. Zie je niet dat ik stervende ben? Deze keer zal alles anders zijn en dat zul je zien Deze keer zullen de dingen anders zijn en je zult zien, zien Deze handen zullen terugkomen, je zult weer van hun aanraking houden Deze keer zullen de dingen anders zijn en je zult zien, zien