Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Bloc Party Songtekst: So here we are

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Bloc Party - So here we are ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van So here we are? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Bloc Party! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Bloc Party en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals So here we are .

Origineel

I caught a glimpse,
but its been forgotten
So here we are again
I made a vow,
to carry you home... home

I really tried to do what you wanted
It all went wrong again

I made a vow, to carry you home
If you fall sick, if you pass out

I figured it out, I can see again

 

Vertaling

Ik ving een blik
Maar het is vergeten
Dus daar zijn we weer
Ik heb gezworen
Om je naar huis te dragen...naar juis

Ik heb echt geprobeerd te doen wat je wilde
Het ging weer allemaal verkeerd

Ik heb gezworen je naar huis te dragen
Als je ziek wordt of flauwvalt

Ik heb het bekeken, ik kan weer zien