Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bloc party Songtekst: this modern love [dave p. and adam sparkles' making time remix]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bloc party - this modern love [dave p. and adam sparkles' making time remix] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this modern love [dave p. and adam sparkles' making time remix]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bloc party! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bloc party en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this modern love [dave p. and adam sparkles' making time remix] .

Origineel

Do you wanna come over I'll pay for you anytime I'll pay for you anytime You told me you wanted to eat up my sadness Well jump on, enjoy, you can gorge away You told me you wanted to eat up my sadness Jump right on Baby, you've got to be more discerning I've never known what's good for me Baby, you've got to be more demanding I will be yours What are you holding out for? What's always in the way? Why so damn absent-minded? Why so scared of romance? This modern love breaks me This modern love wastes me Do you wanna come over and kill some time? Tell me facts, tell me facts, tell me facts Tell me facts Throw your arms around me

 

Vertaling

Wil je langskomen? Ik betaal voor jou wanneer je maar wilt Ik betaal voor jou wanneer ik maar wil Je zei me dat je mijn verdriet wilde opeten Nou, spring erop, geniet, je kunt je volvreten Je zei dat je mijn verdriet wilde opeten Spring er maar op Schatje, je moet wat kritischer zijn Ik heb nooit geweten wat goed voor me was Schatje, je moet veeleisender zijn Ik zal de jouwe zijn Waar wacht je nog op? Wat staat er altijd in de weg? Waarom zo verdomd verstrooid? Waarom zo bang voor romantiek? Deze moderne liefde breekt me Deze moderne liefde verspilt me Wil je langskomen en wat tijd doden? Vertel me de feiten, vertel me de feiten, vertel me de feiten Vertel me de feiten Gooi je armen om me heen