Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blodwyn pig Songtekst: someday the sun won't shine for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blodwyn pig - someday the sun won't shine for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someday the sun won't shine for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blodwyn pig! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blodwyn pig en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someday the sun won't shine for you .

Origineel

In the morning gonna get my things together. Packing up and I'm leaving this place. I don't believe you'll cry, there'll be a smile upon your face. I didn't think how much you'd hurt me. That's something that I laugh about. Bring in the good times, baby. And let the bad times out. That old sun keeps on shining, But someday it won't shine for you. In the morning I'll be leaving. I'll leave your mother too.

 

Vertaling

Morgenochtend ga ik mijn spullen pakken. Inpakken en ik verlaat deze plek. Ik geloof niet dat je zult huilen, er zal een glimlach op je gezicht staan. Ik had niet gedacht hoeveel pijn je me zou doen. Dat is iets waar ik om lach. Laat de goede tijden maar komen, schatje. En laat de slechte tijden eruit. Die oude zon blijft maar schijnen, Maar op een dag zal hij niet meer voor jou schijnen. In de ochtend vertrek ik. Ik zal je moeder ook verlaten.