Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blof Songtekst: holiday in spain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blof - holiday in spain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holiday in spain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blof! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blof en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holiday in spain .

Origineel

Got no place to go But there's a girl waiting for me down in Mexico She got a bottle of tequila, a bottle of gin And if I bring a little music I could fit right in We got airplane rides We got California drowning out the window side We've got big black cars And we got stories how we slept with all the Movie stars I may take a holiday in Spain Leave my wings behind me Drink my worries down the drain And fly away to somewhere new Hop on my choo-choo I'll be your engine driver in a bunny suit If you dress me up in pink and white We may be just a little fuzzy 'bout it later tonight She's my angel She's a little better than the one that used to be with me Cause she liked to scream at me Man, it's a miracle that she's not living up in a tree I may take a holiday in Spain Leave my wings behind me Drive this little girl insane And fly away to someone new Everybody's gone They left the television screaming that the radio's on Someone stole my shoes But there's a couple of bananas And a bottle of booze Oh well, happy new year's baby! We could probably fix it if we clean it up all day Or we could simply pack our bags And catch a plane to Barcelona 'cause this city's a drag I may take a holiday in Spain Leave my wings behind me Flush my worries down the drain And fly away to somewhere new Take a holiday in Spain Leave my wings behind me Drive this little girl insane Fly away to someone new Fly away to someone new Fly away to someone new

 

Vertaling

Got no place to go Maar er wacht een meisje op me in Mexico Ze heeft een fles tequila, een fles gin En als ik een beetje muziek meeneem, pas ik er helemaal in We got airplane rides We hebben Californië dat uit het raam verdrinkt We hebben grote zwarte auto's En we hebben verhalen hoe we sliepen met alle Filmsterren Ik neem misschien vakantie in Spanje Laat mijn vleugels achter me Drink mijn zorgen door de afvoer En vlieg weg naar een nieuwe plek Spring op mijn choo-choo Ik zal je machinist zijn in een konijnenpak Als jij me roze en wit aankleedt We kunnen er later vanavond een beetje vaag over zijn Zij is mijn engel Ze is een beetje beter dan degene die vroeger bij me was Cause she liked to scream at me Man, het is een wonder dat ze niet in een boom woont Ik neem misschien vakantie in Spanje Laat mijn vleugels achter me Maak dit kleine meisje gek En vlieg weg naar een nieuw iemand Iedereen is weg Ze lieten de televisie schreeuwen dat de radio aan staat Iemand heeft mijn schoenen gestolen Maar er zijn een paar bananen En een fles drank Nou ja, gelukkig Nieuwjaar baby! We kunnen het waarschijnlijk repareren als we het de hele dag opruimen. Of we kunnen gewoon onze koffers pakken en een vliegtuig naar Barcelona nemen, want deze stad is een sleur I may take a holiday in Spain Mijn vleugels achter me laten Spoel mijn zorgen door de afvoer En vlieg weg naar een nieuwe plek Neem vakantie in Spanje Leave my wings behind me Maak dit kleine meisje gek Vlieg weg naar een nieuw iemand Vlieg weg naar een nieuw iemand Vlieg weg naar een nieuw iemand