Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blof Songtekst: liefde drank

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blof - liefde drank ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van liefde drank? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blof! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blof en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals liefde drank .

Origineel

I had this perfect dream Un sueno me envolvio This dream was me and you Tal vez esta aqui I want all the world to see Un instinto me guiaba A miracle sensation My guide and inspiration Now my dream is slowly coming true The wind is a gentle breeze EI me hablo de ti The bells are ringing out EI canto vuela They're calling us together Guiding us forever Wish my dream would never go away Barcelona It was the first time that we met Barcelona How can I forget The moment that you stepped into the room You took my breath away Barcelona La musica vibro Barcelona Yella nos unio And if God is willing We will meet again Someday Let the songs begin Dejalo nacer Let the music play Ah Make the voices sing Nace un gran amor Start the celebration Ven a mi And cry Grita Come alive Vive And shake the foundations from the skies Shaking all our lives Barcelona Such a beautiful horizon Barcelona Like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar Barcelona Suenan las campanas Barcelona Abre tus puertas al mundo If God is willing If God is willing If God is willing Friends until the end Viva! Barcelona!

 

Vertaling

Ik had deze perfecte droom Un sueno me envolvio Deze droom was ik en jij Tal vez esta aqui Ik wil dat de hele wereld het ziet Un instinto me guiaba Een wonderbaarlijke sensatie Mijn gids en inspiratie Nu wordt mijn droom langzaam werkelijkheid De wind is een zacht briesje EI me hablo de ti De klokken luiden EI canto vuela Ze roepen ons samen Gidsen ons voor altijd Wens dat mijn droom nooit zal verdwijnen Barcelona Het was de eerste keer dat we elkaar ontmoetten Barcelona Hoe kan ik het vergeten Het moment dat je de kamer binnenstapte Je benam me de adem Barcelona La musica vibro Barcelona Yella nos unio En als God het wil zullen we elkaar weer ontmoeten Someday Laat de liederen beginnen Dejalo nacer Laat de muziek spelen Ah Laat de stemmen zingen Nace un gran amor Begin de viering Kom naar mij En huil Grita Kom tot leven Vive En schud de grondvesten van de hemel Laat al onze levens schudden Barcelona Zo'n mooie horizon Barcelona Als een juweel in de zon Por ti sere gaviota de tu bella mar Barcelona Suenan las campanas Barcelona Laat de wereld uw deuren zien Als God het wil Als God het wil Als God het wil Vrienden tot het einde Viva! Barcelona!