Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blof Songtekst: ondanks jezelf

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blof - ondanks jezelf ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ondanks jezelf? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blof! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blof en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ondanks jezelf .

Origineel

(tekst: Peter Slager / muziek: Bas Kennis) Je komt weer bij me langs Je komt weer aan m'n deur Je komt me weer vertellen Wat er is gebeurd Onder ons gezegd En onder ons gezwegen Je komt weer bij me langs Midden in de nacht Je komt me weer vertellen Wat je hebt bedacht Onder ons gezegd En onder ons gezwegen Ik kom je steeds weer tegen En je komt steeds hier terecht Ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug En ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug Maar nooit voor lang Je komt weer bij me langs Maar je hoort niet wat ik zeg Je komt weer met me drinken Maar je wilt ook snel weer weg Onder ons gedaan En onder ons gelaten Ik hoor je zo graag praten En ik zie je niet graag gaan Ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug En ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug Maar nooit voor lang Als ik voel: je komt eraan Dan weet ik al, je zal weer gaan Nergens heen, nergens vandaan Maar ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug Ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug Maar nooit voor lang

 

Vertaling

(tekst: Peter Slager / muziek: Bas Kennis) Je komt weer bij me langs Je komt weer aan m'n deur Je komt me weer vertellen Wat er is gebeurd Onder ons gezegd En onder ons gezwegen Je komt weer bij me langs Midden in de nacht Je komt me weer vertellen Wat je hebt bedacht Onder ons gezegd En onder ons gezwegen Ik kom je steeds weer tegen En je komt steeds hier terecht Ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug En ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug Maar nooit voor lang Je komt weer bij me langs Maar je hoort niet wat ik zeg Je komt weer met me drinken Maar je wilt ook snel weer weg Onder ons gedaan En onder ons gelaten Ik hoor je zo graag praten En ik zie je niet graag gaan Ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug En ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug Maar nooit voor lang Als ik voel: je komt eraan Dan weet ik al, je zal weer gaan Nergens heen, nergens vandaan Maar ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug Ondanks jezelf, ondanks jezelf Kom je steeds weer terug Maar nooit voor lang