Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blonde redhead Songtekst: my plants are dead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blonde redhead - my plants are dead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my plants are dead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blonde redhead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blonde redhead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my plants are dead .

Origineel

I Heard You On The Radio I Said They Are My Friends Do You Want Your Keys? Your Plants Are Dead How Long You In Towin For? I Saw Your Petit Chien She Didn't Come With You? What You've Beeb Listening To? I Woke Up This Morning Didn't Feel For A Part I Let The Boys Party But I'm Just Gonna Chill But I'd Love To See You Before I Leave I Leave Next Weekend I'm Not Ready To Go Tell Me About You Tell Me About Harty You Know What I Heard Between You And I I Woke Up This Morning Didn't Feel For A Part I Let The Boys Party But I'm Just Gonna Chill But I'd Love To See You Before I Leave I Leave Next Weekend I'm Not Ready To Go

 

Vertaling

Ik hoorde je op de radio I Said They Are My Friends Wil je je sleutels? Je planten zijn dood. Hoe lang ben je in Towin voor? Ik zag je kleine meid. Is ze niet met je meegekomen? Waar heb je naar geluisterd? Ik werd wakker vanochtend Didn't Feel For A Part I let the boys party But I'm Just Gonna Chill But I'd Love To See You Before I Leave Ik vertrek volgend weekend I'm not ready to go Vertel me over jou Vertel me over Harty Je weet wat ik heb gehoord tussen jou en mij I Woke Up This Morning Didn't Feel For A Part I Let The Boys Party But I'm Just Gonna Chill But I'd Love To See You Before I Leave Ik vertrek volgend weekend I'm Not Ready To Go