Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blonde redhead Songtekst: publisher

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blonde redhead - publisher ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van publisher? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blonde redhead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blonde redhead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals publisher .

Origineel

Father don't you go Let's just take a walk in the afternoon ... look at me Mother don't you know You can only see me through a clouded sphere ... look at me Walk out on a limb leaning on a cloud that isn't still reveals Looking down a cliff it isn't fun it's communicating fear Say what you say, say it like a cat Say it to my face and say what you know every one says Say what you say, say it like a cat Say it to my face and say what you know every one says Father don't you know You have made me into a quiet man ... look at me Mother don't you go You are a long way away from me ... look at me I see you as you see me ... look at me Change your heart cause I am already spoken for Change your heart cause I am already spoken for

 

Vertaling

Vader, ga niet weg. Laten we 's middags een wandelingetje maken... kijk me aan. Moeder, weet je het niet? Je kunt me alleen zien door een bewolkte bol ... kijk naar me Loop op een ledemaat leunend op een wolk die niet stil is Van een klif afkijken is niet leuk het is angst overbrengen Zeg wat je zegt, zeg het als een kat Zeg het in mijn gezicht en zeg wat je weet dat iedereen zegt Zeg wat je zegt, zeg het als een kat Zeg het in mijn gezicht en zeg wat je weet dat iedereen zegt Vader weet je niet Je hebt een stille man van me gemaakt... kijk naar me Moeder, ga niet weg. Je bent ver weg van mij ... kijk me aan Ik zie jou zoals jij mij ziet ... kijk me aan Verander je hart want ik ben al uitgesproken Verander van hart want ik ben al uitgesproken