Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: 7 rooms of gloom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - 7 rooms of gloom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 7 rooms of gloom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 7 rooms of gloom .

Origineel

I see a house, a house of stone A lonely house, 'cos now you're gone Seven rooms, that's all it is, seven rooms of gloom I live with emptiness, without your tenderness You took the dream I had for us, and turned that dream into dust I watch a phone that never rings, I watch a door that never rings I need you back into my life and turn this darkness into light I'm all alone in this house, turn this house into a home I need your touch tofort me, your tender tender arms that once held me Without your love, your love inside This house is just a place to run and hide Seven rooms, that's all it is, seven rooms of gloom I live with emptiness, without your tenderness Don't make me live from day to day, watching a clock that ticks away Another day, another way, another reason for me to say I need you here, here with me, I need you, darlin', desperately I'm all alone, all alone in this house that's not a home I miss your love I once have known, I miss your kiss that was my very very own Empty silence surrounds me, lonely walls, they stare Seven rooms, that's all it is, seven rooms of gloom I live with emptiness, without your tenderness And all the windows are painted black, I'll wait right here 'til you get back I keep waitin' and waitin', 'til your face again I see (I want you back now) I keep waitin' and waitin', I want you back now (I want you back now) I keep waitin' and waitin', c'mon back now I keep waitin' and waitin' and waitin', waitin', waitin', waitin' (I want you back now) C'mon back now

 

Vertaling

Ik zie een huis, een huis van steen Een eenzaam huis, want nu ben je weg Zeven kamers, dat is alles, zeven sombere kamers Ik leef met leegte, zonder jouw tederheid Je nam de droom die ik voor ons had en veranderde die droom in stof Ik kijk naar een telefoon die nooit overgaat, ik kijk naar een deur die nooit overgaat Ik heb je terug nodig in mijn leven en verander deze duisternis in licht Ik ben helemaal alleen in dit huis, maak van dit huis een thuis Ik heb je aanraking nodig om me te helpen, je tedere tedere armen die me ooit vasthielden Zonder jouw liefde, jouw liefde van binnen Dit huis is gewoon een plek om te rennen en te verbergen Zeven kamers, dat is alles, zeven sombere kamers Ik leef met leegte, zonder jouw tederheid Laat me niet van dag tot dag leven, kijkend naar een tikkende klok Een andere dag, een andere manier, een andere reden voor mij om te zeggen Ik heb je hier nodig, hier bij mij, ik heb je nodig, schat, wanhopig Ik ben helemaal alleen, helemaal alleen in dit huis dat geen thuis is Ik mis je liefde die ik ooit heb gekend, ik mis je kus die heel erg van mij was Ik word omringd door lege stilte, eenzame muren, ze staren Zeven kamers, dat is alles, zeven sombere kamers Ik leef met leegte, zonder jouw tederheid En alle ramen zijn zwart geverfd, ik wacht hier tot je terugkomt Ik blijf wachten en wachten, totdat je weer je gezicht ziet (Ik wil je nu terug) Ik blijf wachten en wachten, ik wil je nu terug (Ik wil je nu terug) Ik blijf wachten en wachten, kom op nu Ik blijf wachten en wachten en wachten, wachten, wachten, wachten (Ik wil je nu terug) Kom op nu