Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: atomic [diddy remix]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - atomic [diddy remix] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van atomic [diddy remix]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals atomic [diddy remix] .

Origineel

Uh huh make me tonight Tonight make it right Uh huh make me tonight Tonight, tonight Oh, your hair is beautiful Oh, tonight, atomic Uh huh make me tonight Tonight, tonight Oh, uh huh make it magnificent Tonight right Oh your hair is beautiful Oh, tonight, atomic Your hair is beautiful Oh your hair is beautiful Tonight Your hair is beautiful Tonight, make it magnificent Tonight make me tonight Your hair is beautiful Oh, tonight Oh atomic Oh atomic Oh tonight Oh atomic Oh atomic Oh

 

Vertaling

Uh huh maak me vanavond Vanavond maak je het goed Uh huh maak me vanavond Vanavond, vanavond Oh, je haar is prachtig Oh, vanavond, atomisch Uh huh make me tonight Vanavond, vanavond Oh, uh huh maak het prachtig Vanavond juist Oh je haar is prachtig Oh, vanavond, atomisch Je haar is prachtig Oh je haar is prachtig Vanavond Je haar is prachtig Vanavond, maak het prachtig Vanavond maak me vanavond Je haar is prachtig Oh, vanavond Oh atomisch Oh atomair Oh vanavond Oh atomair Oh atomic Oh