Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: dead air

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - dead air ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dead air? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dead air .

Origineel

You could say it was mad What mattered most made matters worse Made me laugh made my heart stand You made me laugh pinched me awake Hard to know easy to love Hard to get easy to hold Partly you partly me Somehow the part nobody sees Dead air in between Dead air between If love's the cure say that this is more than just hits and misses Go or stay stare into space Simple today tomorrow insane I could say It was mad What mattered most made matters worse Hardly you hardly me I only freeze Dead air between Dead air between Dead air between

 

Vertaling

Je kan zeggen het was gek Wat er het meest toe deed maakte de zaken erger Maakte me aan het lachen deed mijn hart staan Je maakte me aan het lachen kneep me wakker Moeilijk te weten makkelijk om van te houden Moeilijk te krijgen gemakkelijk vast te houden Gedeeltelijk jij gedeeltelijk ik Op de een of andere manier het deel niemand ziet Dode lucht ertussenin Dode lucht tussen Als liefde de remedie is zeg dat dit zo is meer dan gewoon hits en missers Ga of blijf staar in de ruimte Eenvoudig vandaag morgen gek ik zou kunnen zeggen Het was waanzinnig Wat er het meest toe deed maakte de zaken erger Nauwelijks jij nauwelijks ik Ik verstijf alleen Dode lucht tussen Dode lucht tussen Dode lucht tussen