Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: free to fall

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - free to fall ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van free to fall? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals free to fall .

Origineel

If I could right the wrongs The past iust wouldn't be How could I fall in love at zero gravity? And if I did make you love me Will you make me belong? And I'm waiting for the time Like the calm before the storm Oh no You're not free to fall Free to fall Oh no You're not Not free to fall Oh no Oh no This must be someone else 'Cause the part iust isn't me Can this be happening 'Cause it sounds like lines to me First you're sailing Then yov're swimming Then you're sinking in the sea of love Still you sparkle and you sizzle 'Cause a live wire always does Oh no You're not free to fall Free to fall Within the atmosphere so rare So rare So rare I can see my liquid love light fading Fading Draining It's raining Raining And if I did make you love me What did I do wrong? And I'm waiting Waiting Like the calm before the storm Oh no You're not free to fall Free to fall

 

Vertaling

Als ik de fouten kon rechtzetten Het verleden zou dat niet zijn Hoe kon ik verliefd worden zonder zwaartekracht? En als ik ervoor zorgde dat je van me hield Zorg je ervoor dat ik erbij hoor? En ik wacht op de tijd Zoals de rust voor de storm Oh nee Je bent niet vrij om te vallen Vrij om te vallen Oh nee Jij bent niet Niet vrij om te vallen Oh nee Oh nee Dit moet iemand anders zijn Omdat het deel dat ik niet ben, niet ben Kan dit gebeuren? Omdat het klinkt als regels voor mij Eerst zeil je Dan zwem je Dan zak je weg in de zee van liefde Toch sprankel je en je sist Omdat een spanningvoerende draad dat altijd doet Oh nee Je bent niet vrij om te vallen Vrij om te vallen Binnen de sfeer zo zeldzaam Zo zeldzaam Zo zeldzaam Ik zie mijn vloeibare liefdeslicht vervagen Vervagen Aftappen Het regent Regenen En als ik ervoor zorgde dat je van me hield Wat heb ik verkeerd gedaan? En ik wacht Aan het wachten Zoals de rust voor de storm Oh nee Je bent niet vrij om te vallen Vrij om te vallen