Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: golden rod

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - golden rod ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van golden rod? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals golden rod .

Origineel

As sure as anything As sure as I can be That 99 %, pure as Ivory I caught the scent, followed the smell of it Couldn't Ignore Hey, why did you pick on me? What's that pretty flower I see? Tall and wild it waves at me Mother says it's just a weed Golden Rod, Golden Rod Growing Wild, not in the city Gave me an allergy And my reaction's, what's gonna happen? It gets no help from me I can't explain it Maybe I shouldn't try to That old genetic code, Had a hold on me We go inside it, ran head long into it And mothers' warning, useless to me What's that pretty flower I see? Tall and wild it waves at me Mother says it's just a weed Golden Rod, Golden Rod Another blonde, not from the city Gave me an allergy And you can see me drinking the poison Taking it happily. What's that pretty flower I see? Tall and wild it waves at me Mother says it's just a weed Golden Rod, Golden Rod Another blonde, not from the city Gave me an allergy And my reaction's What's gonna happen? It gets not help from me You're running wild, not in the city Gave me an alleregy And my reaction's What's gonna happen? It gets no help from Well you will see me Drinking the poison, taking it happily. You're running wild You're running wild Another blonde not from the city Drinking the poison Taking it happily Not from the city Golden Rod [Repeat: x4]

 

Vertaling

Zo zeker als wat dan ook Zo zeker als ik kan zijn Dat 99%, puur als ivoor Ik ving de geur op, volgde de geur ervan Kon niet negeren Hé, waarom heb je me gepest? Wat is die mooie bloem die ik zie? Lang en wild zwaait het naar me Moeder zegt dat het gewoon een wiet is Golden Rod, Golden Rod Growing Wild, niet in de stad Heeft me een allergie gegeven En mijn reactie is, wat gaat er gebeuren? Ik krijg er geen hulp van Ik kan het niet uitleggen Misschien moet ik het niet proberen Die oude genetische code, Hou me vast We gaan erin, renden er lang in En de waarschuwing van moeders, nutteloos voor mij Wat is die mooie bloem die ik zie? Lang en wild zwaait het naar me Moeder zegt dat het gewoon een wiet is Golden Rod, Golden Rod Nog een blondine, niet uit de stad Heeft me een allergie gegeven En je kunt me het gif zien drinken Gelukkig nemen. Wat is die mooie bloem die ik zie? Lang en wild zwaait het naar me Moeder zegt dat het gewoon een wiet is Golden Rod, Golden Rod Nog een blondine, niet uit de stad Heeft me een allergie gegeven En mijn reactie is Wat gaat er gebeuren? Het krijgt geen hulp van mij Je bent wild, niet in de stad Gaf me een allergie En mijn reactie is Wat gaat er gebeuren? Het krijgt geen hulp van Nou, je zult me ??zien Het vergif drinken en het met plezier innemen. Je loopt wild Je loopt wild Nog een blondine die niet uit de stad komt Het gif drinken Gelukkig nemen Niet uit de stad Golden Rod [Herhaal: x4]