Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: i feel love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - i feel love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i feel love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i feel love .

Origineel

(Want to hear something else?) Ooh, it's so good, it's so good, it's good, it's so good Ooh, I'm in love, I'm in love, I'm love, I'm in love Ooh, I feel love, I feel love, I feel love, I feel love I feel love I feel love I feel love I feel Ooh, I feel, I feel, I feel, I feel Ooh, you and me, you and me, you and me Ooh, I feel love, I feel love, I feel love, I feel love I feel love I feel love I feel Ooh, it's so good, it's so good, it's good, it's so good Ooh, I'm in love, I'm in love, I'm love, I'm in love Ooh, I feel love, I feel love, I feel love, I feel love I feel love I feel love I feel love I feel

 

Vertaling

(Wil je nog iets anders horen?) Ooh, het is zo goed, het is zo goed, het is goed, het is zo goed Ooh, ik ben verliefd, ik ben verliefd, ik ben verliefd, ik ben verliefd Ooh, ik voel liefde, ik voel liefde, ik voel liefde, ik voel liefde Ik voel liefde Ik voel liefde Ik voel liefde ik voel Ooh, ik voel, ik voel, ik voel, ik voel Ooh, jij en ik, jij en ik, jij en ik Ooh, ik voel liefde, ik voel liefde, ik voel liefde, ik voel liefde Ik voel liefde Ik voel liefde ik voel Ooh, het is zo goed, het is zo goed, het is goed, het is zo goed Ooh, ik ben verliefd, ik ben verliefd, ik ben verliefd, ik ben verliefd Ooh, ik voel liefde, ik voel liefde, ik voel liefde, ik voel liefde Ik voel liefde Ik voel liefde Ik voel liefde ik voel