Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: i got you i feel good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - i got you i feel good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i got you i feel good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i got you i feel good .

Origineel

(Are you ready) I feel good I knew that I would I feel good I knew that I would So good So good I got you I feel nice Like sugar and spice I feel nice Like sugar and spice So nice So nice I got you When I hold you in my arms I know I can do no wrong When I hold you in my arms My love can do me no harm I feel nice Like sugar and spice I feel nice Like sugar and spice So nice So nice I got you When I hold you in my arms I know I can do no wrong When I hold you in my arms My love can do me no harm I feel nice Like sugar and spice I feel nice Like sugar and spice So nice So nice I got you I feel good I knew that I would I feel good I knew that I would So good So good I got you So good So good I got you (repeat) Yeah!

 

Vertaling

(Ben je klaar) ik voel mij goed Ik wist dat ik dat zou doen ik voel mij goed Ik wist dat ik dat zou doen Geweldig Geweldig ik heb je Ik voel me prettig Zoals suiker en kruiden Ik voel me prettig Zoals suiker en kruiden Zo leuk Zo leuk ik heb je Als ik je in mijn armen houd Ik weet dat ik niets verkeerd kan doen Als ik je in mijn armen houd Mijn liefde kan mij geen kwaad doen Ik voel me prettig Zoals suiker en kruiden Ik voel me prettig Zoals suiker en kruiden Zo leuk Zo leuk ik heb je Als ik je in mijn armen houd Ik weet dat ik niets verkeerd kan doen Als ik je in mijn armen houd Mijn liefde kan mij geen kwaad doen Ik voel me prettig Zoals suiker en kruiden Ik voel me prettig Zoals suiker en kruiden Zo leuk Zo leuk ik heb je ik voel mij goed Ik wist dat ik dat zou doen ik voel mij goed Ik wist dat ik dat zou doen Geweldig Geweldig ik heb je Geweldig Geweldig ik heb je (herhaling) Ja!