Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: i know but i don't know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - i know but i don't know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i know but i don't know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i know but i don't know .

Origineel

I know but I don't know I know but I don't know I know but I don't know I know but I don't know I give but I don't get I will but I won't yet I lose but I don't bet I'm your dog but not your pet I know but I don't care Then I know but I don't see Now I see but I don't know I care but I don't care I could but I won't be You can but not with me It's all a mystery We're locked out without a key Now I know, I don't know Now I see but I don't know I care but I don't care I know but I don't know Now I know that you don't know And I see that you don't see I care but I don't care I don't care that you don't know

 

Vertaling

Ik weet het, maar ik weet het niet Ik weet het wel maar ik weet het niet Ik weet het wel maar ik weet het niet Ik weet het maar ik weet het niet Ik geef maar ik krijg niet ik wil wel maar ik wil nog niet Ik verlies maar ik wed niet Ik ben je hond maar niet je huisdier Ik weet het maar het kan me niet schelen Toen wist ik het maar ik zag het niet Nu zie ik maar ik weet het niet Ik geef om je maar ik geef er niet om Ik zou het kunnen maar ik zal het niet zijn Je kunt het maar niet met mij It's all a mystery We zijn buitengesloten zonder sleutel Nu weet ik het, maar ik weet het niet Nu zie ik het maar ik weet het niet I care but I don't care I know but I don't know Nu weet ik dat je het niet weet En ik zie dat jij niet ziet I care but I don't care het kan me niet schelen dat je het niet weet