Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: blondie Songtekst: i want that man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: blondie - i want that man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want that man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van blondie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van blondie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want that man .

Origineel

I want to dance with Harry Dean Drive through Texas in a black limousine I want a piece of heaven 'fore I die I want to pair of pink high heels That catch the lights up on the Ferris wheel But what I really want I just can't buy Herees the twenty first century It's gonna be much better for a girl like me "'Cause I want everything I see But most of all I want that man I want that man I want to move like what's-his-name I'll keep the money, you can have the fame Everything that's yours will soon be mine Yeah I want to be the queen of the USA You can send me roses every other day But what I really want I just can't buy Herees the twenty first century It's gonna be much better for a girl like me 'Cause I want everything I see But most of all I want that man I want that man I want to be kissed from head to toe By that man in the very back row But he won't even look me in the eye I want his love to rain right down on me I want him to be king of all my dreams What I really want I just can't hide Herees the twenty first century It's gonna be much better for a girl like me 'Cause I want everything I can But most of all I want that man I want that man Yeah I want that man

 

Vertaling

Ik wil dansen met Harry Dean Rijd door Texas in een zwarte limousine Ik wil een stukje hemel voordat ik sterf Ik wil roze hoge hakken dragen Die vangen de lichten op van het reuzenrad Maar wat ik echt wil, kan ik gewoon niet kopen Hier is de eenentwintigste eeuw Het zal veel beter zijn voor een meisje als ik 'Omdat ik alles wil wat ik zie Maar ik wil vooral die man Ik wil die man Ik wil bewegen zoals zijn naam Ik hou het geld, jij mag de roem hebben Alles wat van jou is, zal binnenkort van mij zijn Ja, ik wil de koningin van de VS zijn Je kunt me om de dag rozen sturen Maar wat ik echt wil, kan ik gewoon niet kopen Hier is de eenentwintigste eeuw Het zal veel beter zijn voor een meisje als ik Omdat ik alles wil wat ik zie Maar ik wil vooral die man Ik wil die man Ik wil van top tot teen worden gekust Door die man helemaal achterin Maar hij kijkt me niet eens aan Ik wil dat zijn liefde op me neerregent Ik wil dat hij de koning wordt van al mijn dromen Wat ik echt wil, kan ik gewoon niet verbergen Hier is de eenentwintigste eeuw Het zal veel beter zijn voor een meisje als ik Omdat ik alles wil wat ik kan Maar ik wil vooral die man Ik wil die man Ja, ik wil die man